Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2007 06:05

Діма Білан не має права на своє сценічне ім"я

Вдова продюсера Юрія Айзеншпіса Олена Коврігина, яка заявила минулого тижня претензії на бренд "Діма Білан", сподівається відстояти свої права через суд. Перед прес-конференцій сказали, що Коврігіна надасть справжні документи, які свідчать про те, що права на "Діму Білана" належать сім"ї покійного продюссера.

Прес-конференцію потім відмінили, унаслідок серцевого нападу у Коврігиной. Проте скандал вже набрав обертів. Вдова стверджує, що вона повинна володіти правами на "Діму Білана" і, оскільки ці права після смерті продюсера Юрія Айзеншпіса перейшли до його 15-річного сина Михайла.

Дізнавшись про претензії вдови свого колишнього продюсера, Білан заявив, що працювати з Оленою Коврігіною він не буде ні за яких обставин, скоріше "вирве собі язика".

- Чесно кажучи, мені не хотілося б знов ворушити минуле і згадувати якісь неприємні моменти, але після смерті Юрія Шмілєвіча мої пісні зняли зі всіх радіостанцій, телеканалів, а зараз ці люди заявляють про якісь права, - говорить Білан. - В цій ситуації мені дуже шкода Михайла, тому що хлопчик залишився сиротою, і це головне. Мені шкода, що він починає своє доросле життя з такого скандалу.

За різними оцінками витрати на те, щоб зробити Діму Білана зіркою в нинішньому його статусі, вимагали від 400 до 500 тисяч доларів. Вдова ще після смерті чоловіка пропонувала Діме свої послуги як новий продюсер, але він відмовився. Віддав перевагу на роль продюсера Яну Рудковськую, яка професійно допомогла йому на другому етапі становлення.

Зараз ви читаєте новину «Діма Білан не має права на своє сценічне ім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути