пʼятниця, 22 лютого 2019 19:55

Депутата затримали на хабарі

Депутата затримали на хабарі
На Львівщині правоохоронці затримали депутата. Фото: Поліція

Депутат однієї з місцевих рад на Львівщині вимагав та отримав хабар.

Гроші отримав за сприяння у позитивному вирішенні питання щодо виділення суб'єкту господарювання у власність двох земельних ділянок, прилеглих до автомобільної дороги міжнародного значення, повідомляє поліція.

Зловмисника викрили працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів-детективи слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками управління захисту економіки у Львівській області та за процесуального керівництва обласної прокуратури.

"Як встановили правоохоронці, 52-річний депутат однієї з місцевих рад на Львівщині, зловживаючи службовим становищем та владними повноваженнями, вимагав у суб'єкта господарювання неправомірну вигоду у сумі сорок тисяч гривень за сприяння у прийнятті сесією місцевої ради позитивного рішення щодо виділення у власність двох земельних ділянок площею 0,12 га, прилеглих до автомобільної дороги міжнародного значення", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка антикорупціонера видала з головою родинні мільйони

Хабарнику загрожує штраф у сумі від тисячі п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прокуратура Харківщини викрила масштабну змову між фармацевтичними компаніями та лікарнями. Вони підтасовували виграш у тендерах на поставку препаратів до медзакладів.

Зараз ви читаєте новину «Депутата затримали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути