Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2018 14:45

"Справа викликає сумніви" - нотаріуса знайшли повішеною на роботі

"Справа викликає сумніви" - нотаріуса знайшли повішеною на роботі
"Справа викликає сумніви" - адвокатку знайшли повішаною на роботі. Фото із відкритих джерел.

Нотаріуса 46-річну Юлію Грузкову знайшли повішеною в своєму офісі у центрі Харкова. Трагедія сталася в її кабінеті.

"11 грудня до поліції надійшло повідомлення, що в одному з офісів на вулиці Сумській знайдено тіло жінки. Помічниця прийшла вранці на роботу і побачила свого роботодавця повішеною", - розповіла речниця Шевченківського відділу поліції у Харкові Ірина Мусієнко.

Справу відразу внесли до ЕРДР за статтею "умисне вбивство", але з позначкою "самогубство".

"Тіло було направлено до моргу для проведення розтину - судово-медичної експертизи. Її результати відразу ж будуть направлені до райвідділу, щоб ми зрозуміти, що стало причиною смерті", - додала Мусієнко у своєму коментарі виданню vgorode.ua.

Згодом з'ясувалось, що жінка залишила передсмертну записку. У ній вибачалася перед донькою та зізнавалася, що не може більше страждати через сварки і неможливість із нею спілкуватися. Колеги і знайомі Юлії Грузкової в версію самогубства через сімейні обставини не вірять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прийшов по речі: чоловік вкоротив собі віку на очах у колишньої

"Безумовно, є дуже великі сумніви, що людина могла покінчити життя самогубством. Ще й на своєму робочому місці. Припустити, що красива жінка, яка все життя стежила за собою, займалася спортом, бігала марафони, буде негарно виглядати у самій петлі - дуже сумнівне рішення. Якщо це дійсно її рішення позбавити себе життя", - вважає подруга Грузкової Анна Кохан, яка також працює нотаріусом.

У вересні 2018-го жінка вийшла заміж. Про себе у соцмережах писала, що "закохана і щаслива". Зробила ремонт у власній квартирі в центрі Харкова. Була затребувана на роботі: кілька помічників, великий офіс.

Друга версія злочину - умисне вбивство. Першого чоловіка загиблої адвоката Олександра Грузкова розстріляли вночі в центрі Харкова у січні 2015-го. Він займався адвокатською діяльністю понад 10 років. Вів кілька гучних справ, зокрема, пов'язані із захистом мера міста. До цього працював у міліції, звідки його звільнили нібито за підозру у вимаганні та зберіганні боєприпасів, але у суді це доведено не було. Останні роки життя займався бізнесом. Через борги, які Олександр Грузков залишив після собе, могли погрожувати його дружині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишив телефон і пляшку віскі: хлопець вистрибнув із 25 поверху

Нотаріуса поховали у вузькому сімейному колі. До свого дня народження вона не дожила місяць.

На контрольованій проросійськими бойовиками території Донеччини у місті Макіївка у суботу, 15 грудня, загинув підліток.

Зараз ви читаєте новину «"Справа викликає сумніви" - нотаріуса знайшли повішеною на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути