Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2021 19:29

Чоловік зарубав своїх гостей і кілька днів жив поруч із ними

Чоловік зарубав своїх гостей і кілька днів жив поруч із ними
На Луганщині чоловік зарубав своїх гостей і кілька днів жив поруч з ними. Факт виявили випадково - під час профілактичного обходу населених пунктів поблизу лінії розмежування. Фото: facebook.com/policeLG

У Станиці Луганській на Луганщині поліцейські затримали 43-річного чоловіка, який підозрюється у подвійному вбивстві.

Він зарубав своїх гостей і жив поруч із ними. Факт виявили під час рейду дільничих, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"До поліцейських вийшов п'яний господар. Дільничні звернули увагу на червоні плями на його взутті, схожі на кров. На запитання поліцейських, що це може бути, чоловік занервував і щось незрозуміле почав розповідати. А коли поліцейські увійшли до помешкання чоловіка, то жахнулися від побаченого. Посеред будинку лежали закривавлені трупи чоловіка та жінки", - розповіли поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік 4 роки жив із мумією матері

Власник будинку казав, що він не розуміє, що взагалі сталося у його будинку і хто ці вбиті люди. Їхні особи встановили поліцейські. Це 36-річний чоловік та 40-річна жінка - місцеві мешканці. Виявилося, вони зайшли в гості до підозрюваного. Між ними сталася сварка.

"Сварка закінчилась тим, що господар сокирою вбив своїх гостей. І весь цей час поруч з мертвими людьми пив горілку. Так продовжувалося щонайменше три дні", - додали поліцейські.

З місця події вилучені речові докази. Підозрюваного взяли під варту. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

У Запоріжжі на вул. Козака Бабури мешканці багатоквартирного будинку поскаржилися поліцейським на трупний запах із квартири сусіда. Поліцейські виявили там тіла двох людей, які належать матері та брату чоловіка. Одне тіло пролежало понад 8 місяців, інше - близько 3.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зарубав своїх гостей і кілька днів жив поруч із ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути