вівторок, 21 листопада 2017 18:10

Чоловік вигадав кримінальну історію, щоб поцупити гроші у фермера

Чоловік вигадав кримінальну історію, щоб поцупити гроші у фермера
Пенсіонер з Харківщини залякував місцевого фермера, що на нього готується розбійний напад, щоб заволодіти його грошима. Чернівці Таймс

У селищі Золочів на Харківщині 63-річний чоловік залякав місцевого фермера, що на нього готується розбійний напад.

Історію вигадав, щоб заволодіти його грошима. Про це розповів начальник слідчого управління ГУ Нацполіціі в Харківській області Сергій Чиж.

"63-річний зловмисник знав, що у місцевого фермера водяться гроші. Отримав велику суму від продажу зібраного врожаю. Пенсіонер прийшов до фермера і повідомив йому, що на того готується розбійний напад. Казав, що тих людей знає. Вони вже скоювали подібні злочини. Обіцяв домовитися, щоб односельця не чіпали. За це треба було передати нападникам 25 тисяч доларів", - говорить Сергій Чиж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Кондратюк відбив напад шести грабіжників

Фермеру дали тиждень, щоб зібрати потрібну суму. Наказали не звертатися до правоохоронців. Попри це, чоловік все ж подзвонив у поліцію. Зловмисника затримали в момент передачі грошей.

За фактом шахрайства у поліції відкрили кримінальне провадження. Якщо вина 63-річного чоловіка буде доведена, йому загрожує 12 років за ґратами.

В с. Проценки Глобинського району Полтавщини стріляли в 52-річного фермера Олександра Скидана. Чоловік намагався захистити сільськогосподарську техніку.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вигадав кримінальну історію, щоб поцупити гроші у фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути