Ексклюзиви
вівторок, 17 квітня 2007 11:01

Чоловік Станік надрукує компромат на в.о. керівника СБУ Наливайченка

Чоловік Станік надрукує компромат на в.о. керівника СБУ Наливайченка
Відомий український журналіст Вадим Долганов обіцяє найближчим часом опублікувати в одному з незалежних іноземних ЗМІ матеріал про минуле в.о. голови СБУ Валанина Наливайченка.

Долганов відзначив, що не збирається "захищати свою дружину, суддю Конституційного суду Сюзану Станік від брехливих звинувачень високопоставленого київського чиновника. Вона в змозі сама захистити власну честь і гідність, а правоохоронні органи, поза сумнівом, оцінять вчорашні звинувачення в.о.начальника СБУ Валентина Наливайченка".

Долганов звинуватив Наливайченка в зв"язках з колишнім КДБ, сказав, що тому "є що приховувати від українського народу і правосуддя".

"У офіційній біографії Наливайченко замовчує про чотири роки своєї "ратної служби", з 1990 по 1994-ий. Про це також піде мова в моєму журналістському розслідуванні", - сказав Долганов.

В понеділок в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко заявив про отримання родичами судді Конституційного Суду Станік нерухомості, автомобілів і іншого майна на загальну суму в $12 млн.

Цього ж дня Генеральна прокуратура заявила про неправдивість цієї інформації і розцінила звинувачення в.о. керівника СБУ, як прагненням перешкодити розгляду в суді справи про неконституційність указу президента про розпуск парламенту, пише Інтефакс.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Станік надрукує компромат на в.о. керівника СБУ Наливайченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути