пʼятниця, 23 квітня 2021 09:42

Чоловік сокирою розтрощив супермаркет, бо дружину змусили надіти маску

Чоловік сокирою розтрощив супермаркет, бо дружину змусили надіти маску
Причина, яка викликала такий яскравий спалах агресії. - відмова співробітників магазину обслуговувати дружину нападника, оскільки вона була без медичної маски Фото: facebook.com/don.gunp

У Маріуполі в одному із супермаркетів чоловік із сокирою в руках розтрощив кілька касових апаратів і все, що було поряд із ними.

Інцидент стався 22 квітня. Усе, що відбувалося, на камеру знімав його син, пише Інформатор. Спричинила спалах агресії відмова працівників магазину обслуговувати дружину нападника, оскільки вона була без медичної маски.

Жінка намагалася зробити покупку без маски, тим самим порушуючи карантинні вимоги. Касир зробив їй зауваження й попросив її надіти, як того вимагає законодавство. Однак жінка відмовилася й наполягала на тому, щоб їй "пробили" товар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік зарубав своїх гостей і кілька днів жив поруч із ними

Крім працівників магазину, зауваження жінці робили й відвідувачі. Одягти маску її це не змусило. Товар їй не продали. Уже за межами касової зони між жінкою й одним із покупців стався конфлікт. Сварка була голосною. Вона стверджувала, що ця людина її штовхнула. І через це її чоловік і увірвався до магазину.

Забігши всередину, він почав громити касові апарати, стелажі й усе, що було в зоні біля каси. Намагався знайти касира, але не знайшов. Охоронці й працівники супермаркету відразу ж натиснули тривожну кнопку. Зник дебошир із місця до того, як приїхала служба охорони й поліція. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Також у пресслужбі АТБ додали, що загальна сума завданих чоловіком збитків становить понад 100 тис. грн. Точна сума встановлюється. Розгромлені чотири касові апарати, зони біля кас. Зіпсований товар.

Особу злочинця встановили. Ним виявився 35-річний місцевий житель. Його затримали. Тепер йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

У Сумах покупець накинувся з ножем на продавщицю та охоронця магазину. Чоловікові порізав обличчя, а жінці – руки. Конфлікт розпочався, коли двоє чоловіків напідпитку зайшли в магазин без масок. У відповідь на зауваження почали скандалити, а згодом штовхатися. Один із відвідувачів витягнув канцелярський ніж.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік сокирою розтрощив супермаркет, бо дружину змусили надіти маску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути