Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 13:10

Чоловік пошкодив машину сусідки і напав на поліцейських

Чоловік пошкодив машину сусідки і напав на поліцейських
Інцидент стався на вулиці Вербицького. Поліцейських викликали сусіди, і поскаржились на чоловіка, який пошкодив машину сусідки і погрожує їй розправою Фото: kh.depo.ua

У Новояворівську Львівської області чоловік пошкодив автомобіль сусідки і напав на поліцейських.

Інцидент стався на вул. Вербицького. Поліцейських викликали сусіди. Поскаржилися на чоловіка, який пошкодив машину сусідки і погрожує їй розправою. Коли правоохоронці прибули на виклик, чоловік напав і на них, повідомили в Національній поліції Львівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік гарчав і кусав поліцейських

"1 грудня о 14:20 екіпаж сектора реагування патрульної поліції Яворівського відділу поліції отримав виклик на вулицю Вербицького, де, за словами заявника, мешканець одного з будинків пошкодив автомобіль своєї сусідки та погрожує їй фізичною розправою. Прибувши на місце події, правоохоронці закликали чоловіка припинити правопорушення. Проте він поводився агресивно, не реагував на зауваження поліцейських, кидав у них предметами домашнього вжитку, після чого напав на одного з правоохоронців, завдавши йому тілесних ушкоджень", - сказано в повідомленні.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний мешканець Новояворівська. Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

У Балаклійському районі Харківської області чоловік напав на поліцейських, які прийшли вручити йому повістку. Зловмисник вдарив одного з них в обличчя, після чого неодноразово розпилив газову перцеву суміш, направивши у бік поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік пошкодив машину сусідки і напав на поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути