Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2020 13:23

Чоловік надзвонював СБУ і вимагав, аби його вислухали

Чоловік надзвонював СБУ і вимагав, аби його вислухали
Чоловік вимагав, щоб з ним зв'язалися та вислухали його думку працівники СБУ і поліції. В іншому випадку він погрожував здійснити вибухи Фото: zp.depo.ua

В місті Енергодар Запорізької області чоловік надзвонював у службу СБУ і вимагав, аби з ним поспілкувалися. Впродовж дня він здійснив кілька таких викликів.

Мешканець Енергодару зі свого мобільного телефону здійснив кілька дзвінків до колцентру СБУ у Києві, повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області. Чоловік вимагав, щоб з ним зв'язалися та вислухали його думку працівники СБУ і поліції. В іншому випадку він погрожував здійснити вибухи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік лякав мінуванням і вимагав гроші

"Працівники поліції вжили оперативно-пошукові заходи і встановили, що вказані повідомлення, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, здійснив раніше судимий 41-річний житель Енергодара", - повідомили у поліції.

На порушника склали протоколи. Чоловікові доведеться сплатити штраф розміром від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ввечері 8 вересня мешканка Чернівців зателефонувала до поліції та поскаржилась на автора підручника з української мови. Жінка сказала, що не розуміє значення слів "суп" і "зупа" у підручнику.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік надзвонював СБУ і вимагав, аби його вислухали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути