четвер, 15 березня 2007 16:35

Черкаські гімназисти знялися голими у приміщенні школи (ФОТО)

 
П"ятеро десятикласників Черкаської гімназії N1 зняли ролик, через який розгорівся жахливий скандал. Відео побачили черкащани, - його прокрутили в одній з передач по місцевому телебаченню кілька днів тому.
Гімназія N1 у Черкасах вважається престижною і славиться у місті високим рівнем вивчення англійської мови. Не всі черкаські діти мають нагоду там навчатися - обирають найкращих.

Тепер черкаська громадськість обурена тим, як п"ятеро учнів з 10-В "прославили" свою школу. На 13-хвилинному відео вони зафільмували свої голі зади і геніталії. Один із хлопців із задоволенням справляє нужду у пляшку, а потім "актори" пропонують цю рідину якимось знайомим як фанту. Продовження розваг відбувалося на подвір"ї школи. Там також перед об"єктивом крутили голими дупами і пили воду з калюж. Все це шоу записали на мобільний телефон та цифрову камеру.

За словами хлопців, відеоролик зняли, щоб розважити своїх друзів. Але він випадково потратив до матері однієї з однокласниць, яка принесла сюжет на телебачення. А вже там його й прокрутили всім Черкасам.
У Черкаському міському управлінні освіти створили спеціальну комісію, яка виписала догани директору гімназії N1 Катерині Кириловій, а також заступнику з виховної роботи, класному керівнику 10-В, вчителям фізики та англійської мови, практичному та соціальному педагогам за неналежне виконання своїх посадових обов"язків.

– Цікаво, що один з батьків хлопців заявив, що вони ще й не таке витворяли, коли були малими. Щоправда, сказав чоловік, тоді мобільних телефонів не було, – каже начальник управління освіти Черкаського міськвиконкому Анатолій Депутат.
За його словами, інформація про те, що сталося в Першій міській гімназії вже передана до прокуратури та міліції. Не виключено, що батьків юних нудистів буде притягнуто до адміністративної відповідальності.
Вчителі гімназії про бешкетників кажуть, що вчаться вони нижче посереднього.

           
Любов Карнарук
Зараз ви читаєте новину «Черкаські гімназисти знялися голими у приміщенні школи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути