Ексклюзиви
середа, 21 березня 2007 08:21

БЮТ та "Наша Україна" не можуть домовитися у Кіровограді

Кіровоградські міські організації партій "Батьківщина" та "Народний Союз Наша Україна", а також їхні фракції у міській раді, підписали заяву про співпрацю, однак не дійшли згоди щодо майбутніх спільних дій.

Керівник фракції БЮТ Іван Марковський відмовився скасувати домовленості фракції з соціалістами та комуністами у міськраді, а також заявити про опозиційність до міського голови Кіровограда комуніста Володимира Пузакова. Для членів фракції Блоку "Наша Україна" саме ці позиції в угоді були ключовими.

За словами Марковського, "сьогодні БЮТ не може бути в опозиції до обраного народом мера та членів Комуністичної та Соціалістичної партій".

У свою чергу заступник керівника фракції блоку "Наша Україна" Олександр Дануца заявив, що для його політичної сили питання опозиції до представників антикризової коаліції на місцевому рівні є принциповим.

Наприкінці лютого у Кіровоградській міській раді з метою створення депутатської більшості об"єднались фракції БЮТ, СПУ та КПУ. Учасники об"єднання заявили, що прагнуть забезпечити легітимність дій мера Пузакова, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ та "Наша Україна" не можуть домовитися у Кіровограді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути