неділя, 11 квітня 2021 09:56

Братів-злочинців прикривали поліцейські: подробиці смертельної ДТП

Братів-злочинців  прикривали поліцейські:   подробиці смертельної ДТП
На Закарпатті п'яний водій після смертельної ДТП хотів підставити рідного брата. А прикривали їх поліцейські. Фото: npu.gov.ua

У Тячівському районі на Закарпатті п'яний 42-річний водій збив на смерть жінку, яка йшла тротуаром. Його провину погодився взяти на себе брат, який на той момент був тверезий.

А прикривали зловмисників поліцейські, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Трагічна подія трапилася 29 березня близько опівночі. П'яний водій збив жінку. Розуміючи тяжкість злочину та наявну обтяжуючу обставину, замість п'яного водія його рідний брат погодився взяти вину на себе. Однак довго обманювати поліцейських їм не вдалося. Вже за декілька днів правоохоронці розкрили цю схему та встановили, що фігурантів "прикривали" окремі працівники поліції", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнув тіло близько 50 м: з'явилися фото смертельної аварії на переході

Працівників, які причетні до фальсифікації матеріалів кримінального провадження, звільнили з поліції. Вся зібрана інформація буде передана до Державного бюро розслідувань.

Винуватцеві ДТП загрожує до 8 років в'язниці. З ним проводяться необхідні слідчі дії. Збирається доказова база для повідомлення йому про підозру.

Найближчим часом будуть проведені необхідні експертизи та слідчі експерименти.

У Луцьку, водій скоїв наїзд на місцеву 57-річну жительку та зник з місця пригоди. Винуватцем виявився працівник одного з підрозділів Луцького районного управління поліції. Потерпілу шпиталізували до Луцької міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Братів-злочинців прикривали поліцейські: подробиці смертельної ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути