понеділок, 28 жовтня 2019 20:27

Брати-поліцейські на краденому авто: справа отримала новий поворот

Брати-поліцейські на краденому авто: справа отримала новий поворот
У підприємця з Києва Максима Шкварка під будинком викрали авто Mazda 6. Чоловік самотужки розшукав машину у Харкові. Нею користуються брати-поліцейські. Фото - facebook.com/shkvarko.maksim

Державне бюро розслідувань займеться справою про причетність харківських правоохоронців до викрадення автомобіля Mazda 6 киянина Максима Шкварка в червні цього року.

Розглядають можливу причетність до викрадення поліцейських, повідомила перший заступник ДБР Ольга Варченко у Facebook.

"Слідчі Центрального апарату ДБР миттєво відреагували на висвітлені в ЗМІ події про крадіжку авто. Вже почали досудове розслідування за фактом ймовірного перевищення влади або службових повноважень співробітниками правоохоронного органу", - написала Варченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє поліцейських "кришували" крадіжки авто і продавали їх

Вона також зазначила, що автомобіль, що належав Максиму Шкварку, він знайшов своїми силами через півроку. Машиною на постійній основі користувалися два брати, обидва – співробітники поліції міста Харкова.

"Вживатимемо всіх заходів щодо встановлення місцезнаходження автомобіля, обставин та підстав його використання правоохоронцями, їх можливої причетності до викрадення автівки", - сказано в повідомленні.

Додатково ДБР дасть правову оцінку діям правоохоронців, які розслідували факт крадіжки автомобіля киянина.

У підприємця з Києва 32-річного Максима Шкварка ще 30 червня під будинком викрали авто Mazda 6. Чоловік самотужки розшукав машину у Харкові. Нею користуються брати-поліцейські - оперуповноважений Фрунзівського району Герасимов Віталій та слідчий Орджонікідзевського РВВС Герасимов Артем. Однак, маючи беззаперечні докази, що поліцейський користувався вкраденим у нього авто, не може повернути собі машину.

Зараз ви читаєте новину «Брати-поліцейські на краденому авто: справа отримала новий поворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути