Ексклюзиви
середа, 20 січня 2021 13:27

Боявся за своє життя: як жив у СІЗО підозрюваний у вбивстві Дарини Лук'яненко

Боявся за своє життя: як жив у СІЗО підозрюваний у вбивстві Дарини Лук'яненко
У Роздільнянському районному суді Одещини оголошують вирок 24-річному Миколі Тарасову з Іванівки. Його звинувачують у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко. Фото: trassae95.com

Підозрюваний у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко із селища Іванівка на Одещині Микола Тарасов майже рік перебував в Одеському СІЗО. Туди його перевели з Роздільнянського ізолятора тимчасового тримання.

Спочатку сидів у спільній камері ще з трьома ув'язненими. Скарг чи заяв від нього не надходило, повідомили у Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасов заслуговує на смерть - родичка вбитої Дарини Лук'яненко

Пізніше Тарасов почав скаржитися, що отримує погрози від інших арештантів, боїться за своє життя. Тому його тримали в окремій камері.

Батьки Марія та Геннадій Тарасови запевняли, що про злочин не знали й не допомагали ховати тіло Дарини. Тож ще на початку слідства заявили, що відмовляються від молодшого сина. Не навідували і не наймали йому адвоката. Чи приходили останнім часом у СІЗО – поки що невідомо.

Сьогодні, 20 січня, у Роздільнянському районному суді Одеської області оголошують вирок 24-річному Миколі Тарасову з Іванівки. Він – єдиний підозрюваний у викраденні, спробі зґвалтування, убивстві й нарузі над тілом 11-річної Дарини Лук'яненко. Перед початком засідання Тарасов порізав собі шию. Бо начебто справу проти нього сфабрикували, і дівчинку він не вбивав. Засідання продовжили після надання обвинуваченому допомоги в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Боявся за своє життя: як жив у СІЗО підозрюваний у вбивстві Дарини Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути