Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2015 15:23

Бойовики готуються до повномасштабної партизанської війни - Снєгирьов

Бойовики готуються до повномасштабної партизанської війни - Снєгирьов
Фото: REUTERS

Російські куратори дали завдання терористам готуватися до активних диверсійно-розвідувальних дій на Донбасі .

Про це на своїй сторінці у Facebook написав луганський активіст, лідер громадської організації "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"Незважаючи на фактичне припинення війни, бойовики не полишають планів продовження бойових дій. Тому заявляти про повернення України на окуповані райони Донбасу ще рано. Згідно з планами московських кураторів, бойовики готуються до повномасштабної партизанської війни", - написав Снєгирьов.

Зокрема, російсько-терористичні війська займаються підготовкою мінування шляхів пересування української техніки та збройних провокацій силами ДРГ.

"На території колишнього Луганського аеропорту проводяться тактичні навчання ДРГ "народної міліції ЛНР". Аналогічні навчання відбуваються в Луганську на території бази  "Транспеле".

У Перевальському районі, поблизу с.Бугаївка, відбуваються командно-штабні навчання бригади "Призрак". У м. Алчевськ казарми бойовиків розташовані в гуртожитку індустріального технікуму ДДТУ за адресою: вул.Дунайвароська, 14 та на вул. Ленінградській, 45.

Лутугинський район с.Круглик - місце проведення командно-штабних навчань бойовиків. Наразі, на полігоні розташована важка бронетехніка, яка була передислокована з тилових районів т.зв. "ЛНР"", - написав активіст.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики готуються до повномасштабної партизанської війни - Снєгирьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути