Ексклюзиви
пʼятниця, 07 травня 2021 11:26

Благав про допомогу: двоє чоловіків побили й спалили незнайомця
3

У Києві затримали двох підозрюваних у підпалі незнайомця. Зловмисник із товаришем вирішили "поквитатись" з чоловіком через те, що той образив його малолітнього сина. Вони облили чоловіка займистою речовиною та підпалили. Потерпілого з опіками 80% тіла госпіталізували до лікарні, де він помер.

У Києві двоє чоловіків побили й спалили незнайомця. Той начебто образив сина одного з них
Фото: facebook.com/UA.KyivPolice
У Києві двоє чоловіків побили й спалили незнайомця. Той начебто образив сина одного з них
У Києві двоє чоловіків побили й спалили незнайомця. Той начебто образив сина одного з них

Трагедія сталася 6 травня близько 19:30. Перехожі побачили на просп. Георгія Гонгадзе чоловіка в палаючому одязі. Він благав про допомогу, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Ми встановили, що в недобудову до 41-річного чоловіка прийшли двоє місцевих жителів, які спочатку вчинили конфлікт, побили його, а потім облили легкозаймистою речовиною та підпалили. Упродовж 2 годин ми встановили особи цих чоловіків та затримали за їх місцем мешкання. Свої дії затримані пояснили тим, що потерпілий начебто образив сина одного з них, через що вони вирішили помститися. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні", - розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збереглося лише взуття: у лісосмузі побили й спалили чоловіка

Підозрювані - уродженці Києва 24 та 19 років. Раніше не притягувалися до кримінальної відповідальності. Слідчі готують їм повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує довічне ув'язнення.

У селі Червоне Іллінецького району на Вінниччині 30-річний чоловік побив і намагався спалити 51-річного односельця. Потерпілий дістав 90% опіків тіла. Підозрюваного затримали. Спочатку чоловік заперечував свою причетність до злочину. Потім зізнався в скоєному, пояснив, що звинуватив односельця в смерті брата.

Зараз ви читаєте новину «Благав про допомогу: двоє чоловіків побили й спалили незнайомця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути