Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2018 16:25

Бізнесмена Нагорного знову відправили за ґрати

Бізнесмена Нагорного знову відправили за ґрати
Апеляційний суд Києва знову взяв під варту бізнесмена Тимофія Нагороного. Його підозрюють в державній зраді та шахрайстві. Фото - glavcom.ua

Апеляційний суд Києва знову взяв під варту колишнього чоловіка української гімнастки Лілії Подкопаєвої Тимофія Нагороного. Його підозрюють у державній зраді та шахрайстві.

"Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду від 4 жовтня у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у сумі 300 неоподаткованих мінімумів щодо Нагорного Тимофія Олександровича скасувати. Застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 30 листопада. Взяти Нагорного під варту в залі суду негайно після оголошення ухвали на судовому засіданні Апеляційного суду Києва. Ухвала оскарженню не підлягає", — йдеться у судовому рішенні.

Нагорний спростував висунуті йому обвинувачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завербували: повідомили, у чому звинувачують бізнесмена Нагорного

"Я — законослухняний громадянин і готовий нести свій хрест до кінця. Якщо правоохоронні органи вважають за доцільне тримати мене під вартою, я готовий. Ніколи мої дії не завдавали шкоди іміджу України, не те, що становили державну зраду", — сказав Нагорний.

СБУ затримала бізнесмена Тимофія Нагорного 2 жовтня. Окрім держзради, екс-чоловіка Подкопаєвої підозрюють у шахрайстві та замаху на злочин. 10 жовтня соратники Нагорного принесли до банку заставу 528,6 тис. грн – таку суму як альтернативу утримання в СІЗО визначив суд. Близькі Нагорного стверджують, що цю суму зібрали силами багатьох активістів, громадських діячів і відомих особистостей, серед яких і Лілія Подкопаєва.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена Нагорного знову відправили за ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути