Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2019 13:42

Безвісти зниклу жінку знайшли в озері з бетонними блоками на ногах

Безвісти зниклу жінку знайшли в озері з бетонними блоками на ногах
33-річна Тетяна Головіна із Новомосковська на Дніпропетровщині зникла 8 червня. Поїхала на пляж і не повернулася. Фото - Facebook/Марина Клева

14 липня знайшли мертвою 33-річну Тетяну Головіну із Новомосковська на Дніпропетровщині. Жінка була в розшуку з 8 червня.

Тіло з прив'язанами до ніг бетонними блоками знайшли в озері на околиці райцентру. Жінку задушили.

Убивцю затримали. Ним виявився раніше судимий 33-річний співмешканець Тетяни, повідомили кореспондентові Gazeta.ua у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують чоловіка, який зник під час Atlas Weekend у Києві

"Підозрюваний задушив жінку під час сварки. Потім вивіз тіло, прив'язав до нього бетонні блоки та втопив на середині озера. Наступного дня продав автомобіль потерпілої, а її телефон заклав до ломбарду", - розповіли в поліції.

Після убивства підозрюваний переховувався у Дніпрі, де його розшукали. Зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу. За скоєне його можуть ув'язнити на 15 років.

8 червня Тетяна Головіна поїхала відпочивати на пляж до сусідньої Новоселівки на своєму автомобілі Mitsubishi Galant. Дитину залишила у родичів. Додому мала повернутися наступного дня, проте так і не приїхала. Увечері 8 червня виклала у соцмережі відео та після цього зникла. Відтоді вона в мережі не з'являлася. Телефон її був вимкнутий.

Зараз ви читаєте новину «Безвісти зниклу жінку знайшли в озері з бетонними блоками на ногах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути