четвер, 22 березня 2018 16:23

Батько намагався викрасти доньку під час шкільної перерви

Батько намагався викрасти доньку під час шкільної перерви
Школярку намагався викрасти біологічний батько. ФОТО: news/society

У тернопільській школі на вул. Лесі Українки невідомий чоловік намагався викрасти одну з учениць. Схопив її під час перерви та вибіг на вулицю. Спіткнувся і впав. Дитина отримала тілесні ушкодження. Чоловіка наздогнали працівники навчального закладу, відібрали дівчинку. Викрадачем виявився біологічний батько школярки.

"Цей злочин вчинив її біологічний батько, котрий 3 роки знущається над нами, переслідує, нападає і залякує. Він тримав дитину 2 місяці і не давав можливості нам бачитись, писав брудні заяви в СБУ на мене і мою сім'ю", - написала у Facebook матір школярки, у мережу виклала відео викрадення дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немовля знайшли в під'їзді будинку

"За попередньою інформацією, чоловік – рідний батько дитини. Мешкає в Києві. Неодноразово заявляв у поліцію на колишню дружину щодо неналежного виконання нею батьківських обов'язків", - розповіли в міському управлінні поліції.

"Жодного дієвого закону для захисту дитини до 16 років немає. Ми боремось і ми обов'язково переможемо цю темряву", - зазначила матір школярки.

На Рівненщині поліція розкрила справу, в якій Марія Сергіюк із села Підлозці Млинівського району звинувачувала медиків районної лікарні у викраденні немовляти.

Зараз ви читаєте новину «Батько намагався викрасти доньку під час шкільної перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути