неділя, 31 березня 2019 18:20

Банду викрили після чотирьох десятків злочинів

На Закарпатті викрили 4-х членів банди, які підозрюються у серії пограбунків, автомобільних крадіжок, підпалів майна та угонах.

Про злочинну діяльність учасників групи вперше стало відомо торік під час розслідування підпалу гаражу у Берегівському районі, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Тоді вогнем знищено як саму будівлю гаражу, так і три авто, які знаходилися у ній. У результаті слідства, встановили осіб причетних до підпалу. Правоохоронці з'ясували, що фігуранти справи є учасниками злочинного угруповання, яке налічує близько 10 осіб. Усі вони — раніше судимі мешканці Ужгорода та Ужгородського району, віком від 26 до 46 років. Закарпатці підозрюються у скоєнні понад 40 злочинів. На їхньому рахунку підпали майна, грабежі, незаконні заволодіння автотранспортом, а також численні крадіжки, у тому числі із з автомобілів", - розповіли в поліції.

Автор: npu.gov.ua
  На Закарпатті викрили 4-х членів банди, які    підозрюються  40 злочинах
На Закарпатті викрили 4-х членів банди, які підозрюються 40 злочинах

Відомо, що з понад 30 встановлених автомобілів потерпілих підозрювані, крім грошей, викрадали ще й електроінструменти, мобільні телефони, цифрові носії, магнітоли, сумки і барсетки, документи, банківські картки тощо.

"Фігуранти злочинів викрали чотири автомобілі, а саме Audi-Q7, BMW-X5, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Sprinter, що належали мешканцям Ужгороду та Ужгородського району. Окрім того, поліцейські встановили, що підозрювані причетні до опору та нанесення тілесних ушкоджень співробітнику поліції при виконанні ним службових обов'язків", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли нападника на інкасаторів

Поведено понад 20 обшуків. У ході процесуальних дій за місцем проживання підозрюваних, а також у їхніх автомобілях, поліцейські знайшли та вилучили речові докази, а саме інструменти, мобільні телефони, банківські картки, оргтехніку, а також гроші та зброю без дозвільних документів. Крім того, вилучено і партію цигарок без акцизів.

Автор: npu.gov.ua
  На Закарпатті викрили 4-х членів банди, які    підозрюються  40 злочинах
На Закарпатті викрили 4-х членів банди, які підозрюються 40 злочинах

За ухвалою суду, затримали перших чотирьох фігурантів угрупування, а саме 39-річного, 38-ми, 46-ти і 26-річного закарпатців. Їм уже повідомлено про підозру. Суд обрав чоловікам запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 96-148 тис. грн.

Щодо інших фігурантів — тривають подальші оперативно-розшукові заходи та слідчі дії, які б дозволили задокументувати причетність їх до вказаних кримінальних правопорушень та притягнути їх до відповідальності.

У Маріуполі на Донеччині затримали 2-х мігрантів, які дистанційно відкривали та обкрадали салони автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Банду викрили після чотирьох десятків злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути