вівторок, 23 січня 2018 12:07

Аварія за участю сина бізнесмена у Харкові: матір загиблого зробила емоційну заяву

Аварія за участю сина бізнесмена у Харкові: матір загиблого зробила емоційну заяву
17-річний Володимир Веношкін загинув під колесами авто на рік старшого водія Toyota Camry Тиграна Єнгібаряна. Фото: Facebook Ляна Теремкова

Мати Володимира Веношкіна, який загинув в результаті дорожньо-транспортної пригоди на Салтівському шосе в Харкові, відмовилася від контактів з родичами водія Toyota Camry Тиграна Єнгибаряна.

Також жінка не прийме будь-якої допомоги з їхнього боку, пише NewsRoom.

"Я не вважаю за потрібне слухати їх або щось обговорювати. Тим більше - ніколи і ні за які гроші я не зраджу пам'ять Вови і не піду домовлятися про якісь компенсації", -сказала матір загиблого Анна Веношкіна.

Жінка наполягатиме на максимальному покаранні для водія Toyota Camry.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син бізнесмена, який збив підлітка на переході, плакав у суді

"За цією статтею йому загрожує від трьох до восьми років, і я як мати, яка втратила свою єдину дитину, сподіваюся, що він отримає максимальний термін. Я читала про те, що у водія є маленька сестра, що він добре поводився в школі, але мене це не стосується. Він скоїв вбивство і повинен понести за це відповідальність", - вважає жителька Харкова.

17-річний Володимир Веношкін навчався в Харківському коледжі державного університету телекомунікацій, у вільний час займався футболом - спочатку в секції при школі №85, а потім разом з друзями в складі аматорської команди. Хлопцеві подобався спорт, і він досяг в ньому певних успіхів.

"Вова добре грав, не раз приносив медалі або грамоти з міських змагань з футболу. Останнім часом збирався записатися на бокс, але не встиг", - додає Веношкіна.

За словами матері, хлопець був дуже чуйним і ніколи не відмовляв нікому в допомозі. В день трагедії він був у бабусі, мав зустрітися із товаришем. До місця зустрічі підліток не дійшов всього кілька метрів - знайомий чекав його на протилежному боці пішохідного переходу.

Вдень 16 січня на Салтівському шосе автомобіль Toyota Camry збив на пішоходному переході 17-річного хлопця. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Водій іномарки з місця ДТП зник, однак протягом декількох годин поліцейські знайшли машину, а потім затримали підозрюваного. Ним виявився Тигран Енгибарян - син приватного підприємця, який працює в сфері нерухомості та торгівлі. 18 січня Київський районний суд Харкова взяв його під варту на 60 діб без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Аварія за участю сина бізнесмена у Харкові: матір загиблого зробила емоційну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути