Ексклюзиви
неділя, 22 квітня 2007 14:56

Американського злочинця звільнили за підробленим факсом

Співробітники Центру тюремної психіатрії американського штату Кентуккі (США) випустили 19-річного в"язня після того, як отримали підроблений факс від імені верховного суду штату.

Хтось відправив факс з продуктового магазина неподалік. Він був надрукований не на офіційному бланку суду і містив граматичні помилки, проте на те, щоб щось запідозрити співробітникам центру знадобилося два тижні.

Як повідомив прокурор графства Фултон, на території якого ув"язнений Тімоті Роуз побив літню людину, поліція дотепер не з"ясувала, хто надіслав листа. Сам Роуз був заарештований в будинку своєї матері минулого четверга, два тижні пробувши на волі після звільнення.

Керівник коректувально-психіатричного центру Грег Тейлор пояснив поведінку своїх співробітників тим, що перевірку походження факсів стандартна процедура не передбачає, хоча заднім числом він розуміє, що це допомогло б уникнути конфузу. Що ж до граматичних помилок - вони в таких факсах присутні майже завжди, заявив Тейлор, пише Associated Press.







Зараз ви читаєте новину «Американського злочинця звільнили за підробленим факсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути