Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2007 10:21

Американські п"ятикласники арештовані за публічне заняття сексом у класі

В американській Луїзіані було арештовано п"ять п"ятикласників у віці від 11 до 13 років за звинуваченням у публічному занятті сексом в школі.

Як повідомив шериф релігійної спільноти Боб Баклі, в зоні відповідальності якого перебуває сільська школа Спірсвіль, в якій відбувся інцидент, "після 44 років своєї роботи, я вже ні з чого не дивуюся, але це - майже шокує".

За даними слідства, тиждень тому, 27 березня дві 11-річні дівчинки і два хлопчики 12 і 13 років у присутності однокласників займалися сексом, поки вчитель був на нараді в іншій кімнаті. П"ятий заарештований - хлопчик 11 років - що стояв "на варті", звинувачується в посібництві злочину. За словами Баклі, вчитель залишив дітей приблизно на 15 хвилин.

Після арешту школярі були звільнені та передані батькам, оскільки у в"язниці шерифа немає можливості утримувати дітей. Баклі відмовився передбачити, що їм може загрожувати. Для дорослих здійснення розпусти у присутності неповнолітніх - за законами штату - загрожує штрафом в $10 тисячі та ув"язненням від двох до п"яти років, повідомляє Газета.Ru.

Зараз ви читаєте новину «Американські п"ятикласники арештовані за публічне заняття сексом у класі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути