Ексклюзиви
вівторок, 19 лютого 2019 15:07

Я дійсно щиро каюся: що заявила Зайцева під час дебатів у суді (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Я дійсно щиро каюся: що заявила Зайцева під час дебатів у суді (ТРАНСЛЯЦІЯ)
Обвинувачена у смертельній ДТП на вулиці Сумській у Харкові Олена Зайцева визнає провину та готова нести покарання, призначене судом. Фото - nakipelo.ua

Обвинувачена у смертельній ДТП на вул. Сумській у Харкові Олена Зайцева визнає провину та готова нести покарання, призначене судом.

Також вона визнає всі позови потерпілих. Про це Зайцева заявила під час судових дебатів у Київському райсуді Харкова сьогодні, 19 лютого.

"Я відчуваю свою провину і, звичайно ж, ніколи не сяду за кермо, про це й мови бути не може. Я дійсно щиро каюся, тому визнаю всі позови і буду намагатися разом зі своєю сім'єю погасити їх у міру можливостей. Я готова відповідати і нести покарання, яке мені призначить суд", - заявила водійка Lexus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захист Дронова зробив заяву в дебатах

Після неї слово отримав її захисник Євген Мельниченко. На його думку, винними є обоє обвинувачених. Але аварії не сталося б, якби Геннадій Дронов не порушив правила дорожнього руху.

На засіданні також присутній другий обвинувачений та його захисники.

На попередньому засідання обвинувачуваному Геннадію Дронову надали слово в дебатах Проте він відмовився говорити, бо не готовий. Попросив за себе виступити адвоката. Сказав, виступить під час останнього слова.

Зараз ви читаєте новину «Я дійсно щиро каюся: що заявила Зайцева під час дебатів у суді (ТРАНСЛЯЦІЯ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути