пʼятниця, 02 березня 2007 13:29

18-річний син вбив матір цеглиною через кохану дівчину

У Сімферополі студент убив цеглиною матір. Приводом для цього стала відмова матері перевести його на заочне відділення вузу, щоб у нього було більше часу на зустрічі з коханою дівчиною.

Тіло убитої знайшов її чоловік, повернувшись з роботи.

"Було зрозуміло, що в будинку сталося вбивство. Всюди - на підлозі, на стінах - бризки крові. Поряд з тілом лежала розколена надвоє цеглина. Видно, що злочинець з сильною люттю завдавав ударів: у жінки у кількох місцях був пошкоджений череп, проломлена лобова кістка і зламаний ніс", - розповів начальник Червоногвардійського райвідділу міліції Микола Повод.

Відразу назвати вбивцю слідчі не могли, оскільки у батька сімейства було залізне алібі, а син у цей час знаходився в університеті в Харкові. Сусіди і колеги загиблої говорили про сім"ю дуже позитивно.

Проте знайшлися свідки, які бачили того дня в місті сина покійної. Дівчина 18-річного студента підтвердила, що хлопець заїжджав до неї на одну ніч.

На першому ж допиті молода людина зізналася у вбивстві. За його словами, мати категорично заборонила йому йти на заочне відділення університету, куди він хотів перевестися, щоб більше часу проводити зі своєю дівчиною.

"Перед вбивством я ще раз попросив у неї дозволу (перевестися на заочне відділення), а коли дістав відмову, ударив кілька разів цеглиною по голові", - розповів слідчим злочинець.

Зараз вбивця знаходиться під вартою, йому ще належить пройти судово-психіатричну експертизу, пише Телеграф.


Зараз ви читаєте новину «18-річний син вбив матір цеглиною через кохану дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути