Ексклюзиви
вівторок, 07 березня 2017 20:29

13-річна учасниця "синіх китів" порізала вени, не дочекавшись наступного завдання

13-річна учасниця "синіх китів" порізала вени, не дочекавшись наступного завдання
depo.ua

У ніч на 6 березня в Харкові патрульні випадково натрапили на 13-річну дівчину, яка вешталася сама по Олександрівському проспекту. Коли підійшли ближче, то помітили порізи на руках. Потерпілій викликали "швидку".

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Останнім часом школярка була в депресії. У соцмережі розмістила вірш суїцидального характеру. Згодом дівчина отримала запрошення в одну із груп "синіх китів" і вступила у гру. Виконала перше завдання. Чекала наступного. Проте аккаунт куратора вже був заблокований. Після цього школярка подивилася суїцидний фільм і пішла з дому, маючи намір покінчити з собою. Медики вчасно надали допомогу дівчині і повернули матері", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річний учасник "синіх китів" імітував власну смерть

З матір'ю та донькою провели профілактичну бесіду. Дівчині надали психологічну допомогу. Поліція відкрила кримінальне провадження. Триває перевірка.

Працівники департаменту кіберполіції України виявили 434 групи "самогубств" у соціальних мережах. З них 102 заблоковано. Таку статистику оприлюднили у відповідь на запит одного з інтернет-видань. У поліції повідомили, що минулого року в Україні суїцидів було менше, ніж у 2015-му.

Зараз ви читаєте новину «13-річна учасниця "синіх китів" порізала вени, не дочекавшись наступного завдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути