Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2018 12:28

Засновник Vine Колін Кролл помер у 34 роки

  Колін Кролл був знайдений мертвим у своїй квартирі в Нью-Йорку. Поліція підозрює передозування наркотиками
Колін Кролл був знайдений мертвим у своїй квартирі в Нью-Йорку. Поліція підозрює передозування наркотиками

Співзасновник Vine і HQ Trivia був знайдений мертвим у своїй квартирі в Нью-Йорку. Поліція підозрює передозування наркотиками

Виконавчий директор і один із засновників популярної гри-вікторини HQ Trivia та сервісу Vine Колін Кролл помер у віці 34 роки. Його знайшла мертвим поліція в квартирі у Нью-Йорку, пише Dailу Beast.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла лауреатка "Греммі" Ненсі Вілсон

Імовірна причина смерті — передозування наркотиками. Поліцію викликала його дівчина, коли довго не могла з ним зв'язатися. Кролла знайшли у спальні непритомним. Поруч лежали наркотичні речовини (попередньо — кокаїн і героїн) та засоби для їхнього вживання. Точну причину смерті визначить судмедекспертиза.

Також зʼявилася інформація, що на Кролла останнім часом надходили скарги через його різке та агресивне ставлення до співробітників.

Колін Кролл починав свою кар'єру в компанії Yahoo. 2013-го разом із Домініком Хофманном і Расом Юсуповим він створив відеосервіс Vine, що дозволяє записувати короткі ролики. Додаток став одним із найпопулярніших в App Store, ним користувалися 200 млн людей. Згодом Vine був куплений компанією Twitter. 2017-го програма була закрита. Останнім проектом, над яким працював Кролл, стала онлайн-вікторина HQ Trivia.

Зараз ви читаєте новину «Засновник Vine Колін Кролл помер у 34 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути