вівторок, 12 лютого 2019 02:24

"У мене з'явилося гаряче тіло…після кремації" - жінка написала дотепний некролог собі

"У мене з'явилося гаряче тіло…після кремації" - жінка написала дотепний некролог собі
Сібіл Марі Хікс померла у віці 82 років. Фото: twitter.com/PolingRecord

Канадка Сібіл Марі Хікс з Бейсвілла, провінція Онтаріо, померла у віці 82 років. Вона виростила п'ятеро дітей і тринадцять онуків. Здоров'я жінки погіршилося, коли діагностували хворобу Альцгеймера. 2 лютого вона померла.

Незадовго до смерті Хікс написала некролог самій собі для місцевої газети The Hamilton Spectator. На наступний день після публікації житель Онтаріо поділився вирізкою з газети на Reddit, пише birdinflight.com.

Користувачі соціальних мереж назвали некролог дотепним. Багато подякували Хікс, що змусила усміхнутися інших, не дивлячись на власні страждання. Письменник Джим Полінг поділився цією публікацією в Twitter.

"Неприємно це визнавати, але я, місіс Хікс, померла", - сказано на початку тексту. У некролозі жінка зізналася, що терпіла своїх дітей все життя і назвала старшого сина своїм улюбленцем: "Я залишаю своїх дітей, яких знала багато років. Боба (і його дружину Керол), мого старшого сина, який був моїм улюбленцем. Брайана (і його дружину Джинетт), фаната печива Oreo, Бренду, яка бігла мити ванну кімнату, коли чула, що до неї йдуть гості. Барбару (і її чоловіка Гордона), "міс досконалість". І нарешті, малюка Брюса, який не їв домашній суп з індичатиною, тому що не хотів вишукувати в ньому кістки".

Хікс додала, що свого чоловіка часто називала йолопом. Після цього вона згадала особливу подругу чоловіка Дороті, яка подбає про нього після її смерті. Користувачі не могли зрозуміти про кого йшлося і припустили, що про домашнього улюбленця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер актор фільму "Любов і голуби"

Дісталося не тільки членам сім'ї Хікс, але і їй самій: "Нарешті у мене з'явилося гаряче тіло, яке я завжди хотіла... після кремації". Вона також перерахувала найважливіші події в своєму житті та імена онуків, які виросли в неймовірних людей. В кінці некролога Хікс написала, що відправилася "у плавання до буйка і назад".

У селі Рижанівка Звенигородського району Черкаської області поховали 28-річну Вікторію Білу. Останні півтора місяці жінка жила в селі Озірна Звенигородського району. Її знайшли мертвою на Святвечір. Сиротами залишилося двоє дітей – хлопчики 6 і 7 років.

Зараз ви читаєте новину «"У мене з'явилося гаряче тіло…після кремації" - жінка написала дотепний некролог собі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути