Ексклюзиви
середа, 06 вересня 2017 17:39

"Прости мене, будь ласка...Як?!" - у соцмережах згадують загиблих в аварії на Рівненщині
6

Страшна ДТП на Рівненщині: загинуло п'ятеро людей
Фото: npu.gov.ua
Олександр Ніканоров
Олександр Маслак
Олексій Курінний
Сергій Попов

У соцмережах сьогодні згадують політолога, історика Олександра Маслака, політолога Олександра Ніконорова, викладача Національного університету "Києво-Могилянська академія" Олексія Курінного, журналіста Володимира Карагяура та голову організації Антикризового медіа-центру, громадського активіста Сергія Попова. Всі вони загинули у результаті моторошної ДТП на Рівненщині.

Автор: Соцмережі
  Олександр Маслак
Олександр Маслак

Політолог, філософ та історик Олександр Маслак. Досліджував спадщину українського консерватизму. Вів блоги на телеканалі 112.ua, ресурсі liga.net, виступав на hromadskeradio.org. Із 2016 року – провідний аналітик Центрального штабу Цивільного Корпусу АЗОВ.

Автор: Соцмережі
  Олександр Ніканоров
Олександр Ніканоров

Олександр Ніконоров жив у Луганську. На початку військової агресії Росії в 2014 році, переїхав з Донбасу до Києва, потім рік навчався в Польщі і деякий час жив там. Після повернення в Україну був головним аналітиком "Team 4 Ukraine", експертом Інформаційного центру "Міжмор'я". Досліджував проблему розвитку сепаратизму, екстремізму і тероризму, внутрішньої і зовнішньої політики Росії. Писав аналітичні матеріали На Depo.Донбас і "ДС". Був незмінним автором "Підсумків тижня в" Л-ДНР".

Автор: Соцмережі
  Олексій Курінний
Олексій Курінний

Олексій Курінний із вересня 2009-го працював старшим викладачем Кафедри міжнародного права і спеціальних правових наук Факультету правничих наук НаУКМА. Співрозробник низки законопроектів: "Про державну службу", "Про адміністративний збір", "Про права корінних народів України", "Про правонаступництво України від українських державних утворень".

Автор: Соцмережі
  Володимир Карагяур
Володимир Карагяур

Володимир Карагяур, чернівчанин, журналіст та громадський діяч.

Сергій Попов, експерт із децентралізації, колишній очільник Офісу реформ Донецької області.

Автор: Громадське радіо
  Сергій Попов
Сергій Попов

Користувачі соцмереж сумують і згадують своїх колег і друзів.

Сьогодні, 6 вересня, у Рокитнянському районі Рівненської області на автодорозі Київ - Ковель - Ягодин у результаті ДТП загинули п'ятеро відомих українців. Вони їхали на автомобілі Opel Omega. Авто виїхало на смугу зустрічного руху. Там у нього врізалась вантажівка DAF з причепом. Усі повертались із Варшави, де були на міжнародній конференції "Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни".

Зараз ви читаєте новину «"Прости мене, будь ласка...Як?!" - у соцмережах згадують загиблих в аварії на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути