пʼятниця, 14 квітня 2017 20:03

Поховали брата голівудського актора

Поховали брата голівудського актора
Брат голівудського актора Едді Мерфі, Чарлі (праворуч) помер від лейкемії. ФОТО - infokava

У Нью-Йорку поховали брата голлівудського актора Едді Мерфі 57-річного Чарлі Мерфі. Помер від лейкемії. Був досить відомим і популярним в США стенд-ап коміком, пише TMZ.

Чарлі Мерфі помер в одній з лікарень Нью-Йорка, де він проходив курс хіміотерапії. Смерть коміка стала несподіванкою для його сім'ї, оскільки рідні вважали, що він йде на поправку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдер Рокфеллер помер

Чарлі Мерфі виступав у телевізійних шоу та багато гастролював по Америці. Він також був досить успішним кіносценаристом і співавтором сценаріїв до ряду фільмів за участю свого брата, у тому числі "Норбіт", "Вампір у Брукліні" та інших.

У Чарлі залишилося троє дітей. Дружина актора Тиша Мерфі, на якій він був одружений з 1997 року, померла від раку шийки матки в 2009 році.

В Естонії помер радянсько-естонський актор Лембіт Ульфсак. Йому було 70 років. Причина смерті не уточнюється. Останній фільм за участю актора, фінська картина "Фехтувальник", вийшов в 2015 році. У 2016-му актор знявся в російському телесеріалі каналу НТВ "Гастролери".

Зараз ви читаєте новину «Поховали брата голівудського актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути