середа, 14 березня 2007 16:40

Змінити колір очей можна за 290 гривень

У столичних оптиках продають нешкідливі для зору контактні кольорові лінзи. Вони коштують 55 грн. Але спочатку треба пройти діагностику й приміряти лінзи. Бо 30% людей, стверджують окулісти, не можуть їх носити.

Спершу потрібно за каталогом обрати колір лінз. Темнооким варто пам"ятати, що з карих очей не можна зробити блакитні. Помітним буде лише відтінок. Зате зеленоокі й сіроокі можуть змінити свій колір на будь-який інший.

Після вибору лінз їх обов"язково приміряють. Якщо очі сильно сльозяться — значить, кольорові лінзи не можна носити взагалі. У такому разі клієнт платить 15 грн за примірку. А купити лінзи, спеціальний розчин і контейнер до них можна за 290 грн.

35-річна Марина, продавець-консультант "Оптики" у столичному "Глобусі", каже, що кольорові лінзи стають популярними. Найчастіше купують блакитні, зелені та фіолетові. Серію лінз для вечірок беруть підлітки. За 310 грн можна зробити очі червоними, в клітинку, як у кішки або інопланетянина.

Зараз ви читаєте новину «Змінити колір очей можна за 290 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути