Ексклюзиви
четвер, 12 червня 2008 19:30

За дешевим морозивом стоять черги

У виставковому центрі на вул. Глушкова в Києві найдорожче морозиво коштує 1,45 грн. На території колишньої ВДНГ до 13 червня триває виставка "АГРО-2008". Власну продукцію пропонує і "Лубенський молочний завод" з Полтавщини.

— Ми своє морозиво завжди по ціні від виробника продаємо, — каже продавщиця Раїса Миколайчук, 43 роки. — Найдешевше — по гривні, а найдорожче — по 1,45. Весь час торгуємо по виставках — це найкращий спосіб шукати партнерів. Та і людям дешева насолода.

Біля морозильника з десяток покупців вишикувалися в чергу. Беруть одразу по 3–5 порцій.

— Хоч на виставці наїмся дешевого морозива, — говорить 46-річний киянин Андрій. — Таких цін вже ніде немає. Там на вході до ВДНХ по 4 гривні пачку продають. Я купую шість порцій — собі і друзям.

29-річна киянка Наталія Жук найбільше любить морозиво "Хрещатик" і "Каштан". Каже, що таких цін, як 1,45 грн, у столиці давно не бачила. У місцях, де відпочиває багато людей, його продають дорожче, ніж у магазинах. Морозиво більш як за 5 грн жінка купує рідко.

— Іноді дозволяю собі й більше потратити. Та якщо воно вже коштує дорого, то має бути отпад: не арахіс, а горіхи, та ловкий шоколад, і щоб вафельний рожок хрустів на весь Хрещатик!

Зараз ви читаєте новину «За дешевим морозивом стоять черги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути