Ексклюзиви
пʼятниця, 25 грудня 2015 00:05

Відкривають автомобільні реєстри

Реєстри автомобільного транспорту зроблять відкритими, говорить 36-річний Антон Геращенко — народний депутат від "Народного фронту", член колегії Міністерства внутрішніх справ:

— Це робиться для боротьби з корупцією — щоб чиновники не приховували свої шикарні автопарки. Крім того, відкриті реєстри допоможуть боротися із крадіжками автомобілів, перебиттям номерів. Громадяни зможуть відстежити історію машини, яку пропонують купити чи орендувати. Хто був власником авто, чи не потрапляло воно в аварію.

Послуги поліції можна буде отримати в сервісних центрах.

— Раніше в деяких райцентрах за тиждень оформляли три-чотири автомобілі, — говорить Антон Геращенко. — А у штаті працювали 10–12 осіб. Вони отримували зарплату з бюджету. Робота була неефективною. ­Зараз кількість центрів МРЕВ скоротили більш ніж удвічі. Таким чином економлять бюджетні кошти. Створять електронні сервіси, за допомогою яких подаватимуть довідки й за деякий час приходитимуть по готові документи. Також у сервісних центрах оформлятимуть документи на зброю, довідки про судимість тощо.

Зараз ви читаєте новину «Відкривають автомобільні реєстри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути