Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 16:31

"Укргазбанк" пропонує вигідні кредити під заставу нерухомості

  Начальник управління кредитних продуктів роздрібного банкінгу ”Укргазбанку” Дмитро Замотаєв: ”Житлові кредити на строк понад п’ять років раджу оформляти в гривні”
Начальник управління кредитних продуктів роздрібного банкінгу ”Укргазбанку” Дмитро Замотаєв: ”Житлові кредити на строк понад п’ять років раджу оформляти в гривні”

Минулого літа поширилися чутки, що українські банки припинили видачу житлових позик. Насправді купити квартиру в кредит можна, переконують в "Укргазбанку".

— У нас є широкий асортимент іпотечних кредитних продуктів, який влаштує найвибагливішого клієнта, — каже Дмитро Замотаєв, 25 років, начальник управління кредитних продуктів роздрібного банкінгу "Укргазбанку". — Є цільові кредити на новобудови, вторинну та комерційну нерухомість, земельні ділянки під забудову.

Можна отримати кредит на будь-які цілі. Причому під заставу нерухомості банк надає його на більш вигідних умовах.

— Приміром, наш клієнт, маючи житло, отримає потрібну суму без поручителів, — продовжує Замотаєв. — До того ж наш банк установив за таким кредитом нижчі відсотки, ніж для кредиту без забезпечення.

Позики із заставою на споживчі цілі "Укргазбанк" пропонує в гривні під 20% та в доларах під 14,4%.

Кредити на вторинну нерухомість у гривні видають під 20,5% річних, у доларах — під 14,7%. На новобудови та земельні ділянки під забудову — відповідно під 22% і 16%.

"Укргазбанк" пропонує бонусні програми клієнтам, які мають рахунки в банку. Для таких позичальників одноразова комісія вдвічі менша, складає 0,5–1%.

Із метою розширення кола потенційних клієнтів банк спільно із забудовниками — своїми партнерами — пропонує клієнту лояльніші умови кредитування. Нині в "Укргазбанку" діють подібні пропозиції для клієнтів компаній "Київміськбуд", "Сумбуд", "Побутсервіс" тощо. Індивідуальні умови співпраці банку з тим чи іншим забудовником містять свою  особливість. Наприклад, клієнти компаній "Сумбуд" та "Побутсервіс" мають можливість оформити в банку кредит за пільговими ставками — 14,7% річних у доларах та 20,5% у гривні.

— Якщо людина хоче купити в столиці квартиру вартістю 100 тисяч доларів, її дохід повинен складати 2,2 тисячі доларів. Клієнт має сам сплатити 10 тисяч доларів початкового внеску. Перший платіж складатиме 1,5 тисячі доларів і з кожним місяцем він буде знижуватися, — роз"яснює Дмитро Замотаєв.

Він зауважує, що кредити у валюті популярніші. Однак для кредитування на термін понад п"ять років радить обирати вітчизняну валюту.

Зараз ви читаєте новину «"Укргазбанк" пропонує вигідні кредити під заставу нерухомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути