вівторок, 19 жовтня 2010 07:12

Тренажери продавали за півціни

 

Киянка в чорно-червоному трико 20-річна Ірина Кириліна демонструє тренажер для качання преса. Минулими вихідними у столичному виставковому центрі "Київекспоплаза" спортивне приладдя продавали з великими знижками.

Будовою прилад нагадує шезлонг. Складається з м'якого сидіння та спинки з м'яких валиків.

— На цьому тренажері "Аб рокет" за місяць ви зможете отримати рельєфний прес, — запевняє відвідувачів продавець Анна Руденко, 25 років. — Коли ви спираєтеся на спинку, нахиляючи її донизу, вона знову виштовхує вас уперед. Таким чином, потрібно більше зусиль прикладати, щоб розігнутися. Валики тренажера надають підтримку спині й приємно масажують її. Звичним способом ви напружуєте ті м'язи, які не потрібно напружувати. Наприклад, шию, верхню частину хребта. "Аб рокет" працює над верхніми, нижніми, середніми та косими м'язами преса. Зменшує навантаження на шию, позбавляє болю в спині та покращує кровообіг.

"Аб рокет" виготовляють у Китаї. На виставці його продавали за 550 грн. У крамницях та інтернет-магазинах — понад 1200 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тренажери продавали за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути