Ексклюзиви
Понеділок, 21 травня 2007 17:21

Торгують на пероні пиріжками

На станції Конотоп у Сумській області пасажири потягів та електричок купують пироги. Кажуть, смачніших не буває.

— Є із маком, із ізюмом, із сиром. Скільки вам? — допитується 42-річна Галина Стрельченко в пасажирів.

Торгувати на станцію виходить уранці та ввечері, коли поїзди ходять найчастіше. Носить тацю, на якій лежать 12 великих пирогів у два шари. У плетеному кошику — ще два десятки.

— Із вечора роблю дріжджову опару на молоці, даю 5–6 столових ложок цукру, — розказує Галина пасажиркам. Ті вже їдять пиріжки й питають, як вона готує тісто. — Як підніметься, даю яйця, масло, ваніль. Яєць не шкодуйте — добріше буде. Маку зо дві ложки кладу в пиріг.

За день Стрельченко продає 30–50 шт. Пиріг із сиром коштує 1,5 грн, із маком або родзинками — по 1 грн. Половину вторгованого витрачає на продукти для наступної випічки.

Зараз ви читаєте новину «Торгують на пероні пиріжками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода