вівторок, 27 травня 2008 16:13

Шоп-тури за кордон продають від 100 доларів

Киянка Людмила Нагайчук, 22 роки, щороку буває закордоном.

— На літні канікули їжджу до мами у Францію. Вона там працює. Звідти вирушаю до Чехії, Норвегії чи Німеччини. Торік на поїздку в три країни витратила менше $700.

Українці стали більше купувати путівок, де передбачено відвідування кількох країн одразу, каже керівник відділу туристичної агенції "Сага" 23-річна Катерина Шадлун.

— Це здешевлює подорож. Із десятиденною поїздкою в декілька країн можна вкластися в тисячу доларів.

Путівки до Мальти, Індії, Хорватії чи Тунісу коштують від $800. Найкраще купують тури в ті країни, куди нескладно оформити візи чи вони непотрібні. Наприклад, до Туреччини, Єгипту і Таїланду.

— Путівки до Туреччини коштують від 400 доларів, Єгипту — від 500, — розповідає директор турагенції "Віта" Вікторія Затильна, 26 років. — А поїздка до Таїланду обійдеться майже в тисячу доларів. Туди дорогий переліт, зате країна — дешева.

Тури вихідного дня до Угорщини, Чехії чи Польщі продають від $200.

— Останнім часом цікавляться Мексикою. Восьмиденний відпочинок обійдеться у 700 доларів, плюс авіапереліт — до 300. Прямих рейсів немає, треба робити пересадку в Європі, — веде далі Затильна.

Також замовляють шоп-тури на три-чотири дні. Українці їздять  по шуби до Греції. До Туреччини — по шкіряний одяг. Путівка покриває лише проживання в готелі та харчування. Коштує від $100. Дорогу оплачують окремо.

Зараз ви читаєте новину «Шоп-тури за кордон продають від 100 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути