Ексклюзиви
неділя, 18 березня 2007 14:37

Сергій Герасименко підключив свій будинок до Інтернету

20-річний Сергій Герасименко навчається на четвертому курсі Київського політехнічного університету й працює системним адміністратором приватної фірми. А ще займається підключенням користувачів до Інтернету в будинку на вулиці Василя Стуса, 28а в Києві.

— Я протягую дроти у квартири, настроюю комп"ютери й стежу, щоб користувачі мали доступ до мережі, — пояснює хлопець.

Бізнес почався, коли Сергієві знадобився якісний Інтернет. Тоді студент  знайшов кількох сусідів-однодумців. Разом із ними обладнав мережу.

— Підключення коштує 50 гривень — за порт-обладнання та кабель, — розповідає Герасименко. — З кожного підключення маю двадцятку.

Користувачі віддають хлопцеві абонплату — 64 грн на місяць. Частиною цих грошей Сергій розраховується за інтернет-канал. Решту вкладає в розвиток справи.

— Якщо людина з іншого будинку хоче підключитися до нашої мережі, купую нове обладнання за 100–150 доларів. Розраховую, що матиму прибуток від майбутніх користувачів. Зараз опікуюся одним будинком — 26 користувачів із трьох під"їздів, — розповідає Сергій.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Герасименко підключив свій будинок до Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути