Ексклюзиви
середа, 19 вересня 2007 17:35

Середземноморські тури продають за півціни

Автор: фото: REUTERS/Christian Charisius
  Лайнер ”Аїда-діва” вирушає у перший круїз у квітні 2007 року з німецького порту Гамбург
Лайнер ”Аїда-діва” вирушає у перший круїз у квітні 2007 року з німецького порту Гамбург

Лайнер-готель "Аїда-діва" робить десятиденні круїзи Середземним морем. Вирушає зі Стамбула (Туреччина). Каюти на 11 палубах вміщають 2050 відпочивальників. Їх обслуговує 646 членів екіпажу. Сервіс — на рівні чотиризіркового готелю.

Удень туристи загоряють на верхній палубі. Там улаштовано три басейни і чотири ванни-джакузі. Палубою нижче працюватимуть сауни і три спа-салони. На "Аїда-діві" є тенісні корти, волейбольне поле і тренажерний зал. Кіно показують у чотирьох кінотеатрах. Є торговельний центр із продуктовими магазинами й бутиками.

Щовечора о восьмій плавучий готель заходить у новий порт, а зранку вирушає в море. Туристам покажуть міста Туреччини, Греції, Італії і Хорватії.

З вересня на сайті www.kreuzfahrten.de путівки продають зі знижкою. Найдешевший двокімнатний номер-каюта на двох на час круїзу коштує 699 євро — на 750 євро дешевше, ніж улітку. За 2 євро для двох дітей віком до 17 років у каюті поставлять окремі ліжка.

За напої в барах треба платити. Решта, включно переліт до порту відправки, вечірні шоу і триразове харчування у ресторанах "Аїда-діви", входять у вартість круїзу.

Зараз ви читаєте новину «Середземноморські тури продають за півціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути