вівторок, 25 вересня 2018 06:25

Продажі залежать від пори року

— Бізнес почав з однокурсником, коли навчалися на економічному факультеті. Виготовляємо косметичні засоби для чоловіків, — розповідає 23-річний Тарас Онупко з Києва.

— Зараз продаємо бріолін і віск для укладки волосся. Вони додають блиску, фіксують зачіску. Виготовлені на основі натуральних компонентів. Тому не подразнюють шкіру голови. За місяць купують 200–250 банок косметичних засобів. Одна коштує від 75 до 175 гривень. Найближчим часом плануємо зробити глину для волосся.

Продажі залежать від пори року. Найменше купують узимку, бо чоловіки ходять у шапках. За місяць заробляємо 22 тисячі гривень.

Частину інгредієнтів закуповуємо в Україні, решту — за кордоном. Це різні воски, косметичні глини, рослинні та ефірні олії. Як тару використовуємо алюмінієві банки. Вони мають солідніший вигляд, ніж пластмасові, і дешевші за скляні. Основні клієнти — чоловіки від 16 до 30 років, яким не байдужа їхня зовнішність. Дівчата беруть продукцію на подарунки.

Зараз ви читаєте новину «Продажі залежать від пори року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути