четвер, 20 листопада 2008 17:08

Прибиральниця Руслана Доценко щодня вторговує на трасі 200 гривень

Автор: фото: Олена МАРЧЕНКО
  Руслана Доценко нарізає торт. Водії-далекобійники беруть солодощі на десерт. Гарячі страви жінка привозить візком у каструлях. У своїй ятці біля автотраси викладає їх у пластикові тарілки
Руслана Доценко нарізає торт. Водії-далекобійники беруть солодощі на десерт. Гарячі страви жінка привозить візком у каструлях. У своїй ятці біля автотраси викладає їх у пластикові тарілки

39-річна прибиральниця Руслана Доценко працювала в двох крамницях у райцентрі Жашків Черкаської області. Отримувала 600 грн.

— Господар заставив прибирати продавців, а мене вигнав. Прийшла додому й розплакалася. Дякувати сусідці. Порадила: "Бери торби — і на трасу". Наше містечко стоїть обіч дороги Київ—Одеса. Там торгують усім підряд. Я поставила там намет, — розповідає жінка.

Удома Доценко готує гарячі обіди для водіїв-далекобійників. Продукти привозить із села, від батьків. Варить картоплю і смажить котлети. Додає салату або квашеної капусти.

За одну порцію бере 15 гривень

— Гарую із вечора. Далекобійники — люди нескупі. За одну порцію без проблем платять 15 гривень. За день уторговую не менше 200 гривень.

До роботи Руслана привчає дітей. Старшому синові виповнилося 15 років.

— Було, просив грошей на гулянку, — розповідає мати. — Я йому торбу в зуби — заробляй. Тепер стоїть зі мною на трасі. За день п"ятдесятку вторгує — і гайда на гульки до дівок.

Зараз ви читаєте новину «Прибиральниця Руслана Доценко щодня вторговує на трасі 200 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути