Ексклюзиви
четвер, 09 грудня 2021 00:00

Пару взуття носять до трьох років

— Кількість одягу залежить від способу життя, достатку, темпераменту людини. Хтось купує на зиму куртку, дві пари взуття, джинси й два светри. Іншим потрібно утричі більше речей. В середньому зимове пальто можна придбати за 2 тисячі, джинси — 600–1000, джемпер від 500, шап­ку — за 400, — говорить стилістка Юлія Ендоурова, 36 років.

— Середня вартість шкіряного взуття — 2500 гривень. Брати чоботи зі шкірзамінника не бачу сенсу, бо різниця в ціні невелика. Загалом пару взуття люди носять два-три роки. Куртки та пальто хорошої якості — стільки ж. Потім вони набридають, шукають щось нове.

Дорогий бренд не завжди означає якість. Зараз стилісти все частіше почали говорити про те, що одяг преміумкласу став менш якісний. Раніше такі речі виготовляли в обмежених кількостях. А зараз штампують, роздаровують блогерам для реклами. В результаті розпродують великі партії, тому якість трохи знизилася. Насправді стильно одягнутися можна і в секонд-хенді. Єдине, там важко знайти взуття, верхній одяг гарної якості. Доступні ціни в стокових магазинах, що продають старі колекції.

Маю клієнтів, які продовжують одягатися на ринках. Основною перевагою називають нижчу ціну. Недолік — туди привозять речі переважно з Туреччини та Китаю. Тамтешні виробники часто псують гарний одяг і взуття деталями, які роблять річ дешевою на вигляд — різні нашивки, написи. Все йде то того, що більшість людей купуватиме речі онлайн. Ця тенденція стає помітнішою щороку. Раніше боялися замовляти на сайтах, бо не можна було повернути річ. Тепер такої проблеми немає. Частина покупців залишаються прихильниками звичайних магазинів. Там можна все помацати, поміряти.

Зараз ви читаєте новину «Пару взуття носять до трьох років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути