Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2020 05:31

Онлайн-підготовка до ЗНО з AMR Education — це ключ до ефективного результату

Із вересня майбутні абітурієнти починають підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання. Головне завдання — це знайти професійних викладачів, які гарантують результат. Адже саме їм довіряють майбутнє випускника.

Центр AMR Education-online пропонує підготовку до ЗНО-2021, ДПА, а також вступу до коледжів, гімназій, ліцеїв для учнів 10–11-х класів. Зібрав найкращих викладачів із різних регіонів України. Вони розробили оптимальну систему підготовки до ЗНО.

Для зручності абітурієнтів навчання проводять в онлайн-форматі. Тому можна легко обрати час, що підходить для засвоєння матеріалу. На курсах ви структуровано проходите всю шкільну програму. Також є постійний доступ до матеріалів. Тому пропуск заняття не страшний. Адже завжди зможете переглянути його в особистому кабінеті, поставити запитання викладачу й оперативно отримати відповідь.

У центрі AMR Education-online пропонують обрати один чи одразу всі чотири курси, які необхідно засвоїти для успішного складання ЗНО та вступу на обраний факультет. Готують тут зі всіх предметів: українська мова, історія, математика, українська література, хімія, англійська мова, географія та біологія.

Випускники центру залишають схвальні відгуки.

— Почала підготовку до ЗНО на цих курсах у лютому, коли до тестів залишалося мало часу, — каже Лілія Очкусь. — Вдалося не лише на відмінно скласти тести, але й покращити грамотність. Не думала, що за такий короткий час можна так легко засвоїти матеріал. Деякими підказками вчителів користуюся досі.

0(67) 827 04 35, www.amreducation.online

Зараз ви читаєте новину «Онлайн-підготовка до ЗНО з AMR Education — це ключ до ефективного результату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути