Ексклюзиви
неділя, 25 лютого 2007 14:58

Нові машини "Деу Матіз" виграли вісім українців

Автор: фото: Сергій БРУНЬ
  Олена Доманова виграла ”Деу Матіз”
Олена Доманова виграла ”Деу Матіз”

Легковик "Деу Матіз" синього кольору 33-річна киянка Олена Доманова купила в січні у столичному салоні компанії "Укр-УзАвто". Заплатила за нього 37,8 тис. грн. Олена працює бізнес-лідером у компанії "Мері Кей", тому мусить багато їздити. Про власне авто мріяла давно.

— Про акцію "Матіз" у подарунок" я чула, — розповідає вона. — На виграш не сподівалася. У середині лютого мені подзвонили з салону і сказали, що я виграла ще одне авто "Деу Матіз".

Поки що жінка їздить на купленій машині. Виграний "матіз" реєструє у Державтоінспекції. Що з ним робитиме, ще не вирішила. Може, продасть, щоб купити нове авто 34-річному чоловіку Андрієві. Він підприємець, їздить на четвертій моделі "жигулів".

Акція компанії "Укр-УзАвто" триватиме до 28 лютого. У ній беруть участь усі, хто на початку року купив автомобілі "Деу-Нексія" або "Деу-Матіз" у салонах компанії. Розіграш проведуть за підсумками місяця. У січні нові автівки виграли вісім покупців із Києва, Дніпропетровська, Полтави, Запоріжжя і Чернівецької області.

Зараз ви читаєте новину «Нові машини "Деу Матіз" виграли вісім українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути