четвер, 21 червня 2007 18:47

Найвищі ціни у Гідропарку

Киянин Олександр Шваб, 41 рік, пообіцяв до дня народження повести 7-річного сина Артема в зоопарк.

— Побачимо тигрів, слонів і павичів, — каже батько. — Потім на каруселях покатаємося.

Квиток до зоопарку для дорослого коштує 15 грн, для дитини — 7 грн. За атракціони платять окремо, по 5 грн. Усього Шваб планує витратити із сином 100 грн.

В інших столичних парках — "Голосіївському", "Нивках", "Перемозі" — за 3,5 хв. атракціону платять 5 грн. Електромобілі дорожчі — 10 грн за 3 хв. У Гідропарку ціни найвищі, хоча тривалість розваг менша. Покататися на електромобілі коштує 15 грн. Американські гірки — 20 грн. Усі атракціони в парках старі.

Доки дитина грається, мама може випити кави

У розважальному комплексі "Ігроленд", що в торговельному комплексі "Караван" на вул. Луговій, між Куренівкою та Оболонню, атракціони комп"ютеризовані. Навіть американські гірки — лише на екрані. Відвідувачі вносять гроші на пластикову картку, а потім розраховуються нею за кожен атракціон. Дитину 2 хв. можна покатати на каруселі за 2 грн. Плата за інші розваги від 3 до 5 грн. Так само коштують розваги в триповерховому центрі "Дивосвіт" на столичній вул. Малиновського (Оболонь).

— Гроші витрачаються непомітно, — каже киянка Юлія Позднякова. У "Дивосвіт" вона приходять із 10-річною племінницею Дашею. — Інколи значні суми спливають.

У розважальному центрі "Тропікал" на вул. Фрунзе (Куренівка) беруть одну плату за вхід. Квиток для дітей до 3 років у будні коштує 29 грн. У вихідні, свята й канікули — 39 грн. Для відвідувачів до 14 років плата — 49–59 грн. Кожному безплатно дають 3 жетони для ігрових автоматів. Тут понад 10 атракціонів. На кожному можна кататися досхочу. Дорослі заходять безплатно. 31-річній Наталі ця система подобається:

— Доки дитина грається, можна поспілкуватися з подругами в кафе. Щоправда, кава там дорога — 7 гривень 50 копійок. Зате смачна.

Зараз ви читаєте новину «Найвищі ціни у Гідропарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути