вівторок, 03 квітня 2018 07:25

Почала бізнес із чотирма друзями

— Хотіли створити смачний і корисний продукт. Довго шукали виробника вівсяних пластівців. Зерно мало бути міцне, щоб не розвалювалося під час запікання, — розповідає 27-річна Тетяна ­Любомирова. З чотирма друзями створила бізнес. Виготовляють продукти для сніданку — мюслі та гранолу. Пачка коштує від 135 грн.

— Ціна обґрунтована. Є стандартні набори. Також можна замовити на власний смак. Така ідея з'явилася після того, як із партнерами не змогли визначитися з постійним складом продукту. Хтось любить одні смаки, хтось інші. Клієнт сам підбирає склад продукту, придумує йому назву. Іноді бувають смішні — "Мама намішала", "Саньок-худєй", "Східний лосось", — додає Тетяна. — Наш бізнес існує рік. Говорити про прибутки рано.

Потрібен власний сайт. Без нього продавати продукцію неможливо.

— Це затратний бізнес. Щоб зробити пачку мюслі 0,5 кілограма, треба знайти п'ятьох постачальників. Один продає мед, другий — олію. Ще треба вівсяні пластівці, фрукти, насіння, горіхи, — каже бізнес-експерт 41-річний Андрій Степановський.

— У результаті середня ціна буде 120–150 гривень. Купити такі продукти можуть люди з середнім достатком, яких в Україні 2 відсотки. Торік мій товариш із Одеси продавав подібний товар у санаторії. Рекламував як корисний. За три місяці його бізнес окупився. Ще може спрацювати у великих містах. Варто пропонувати продукти у фітнес-центрах як засіб для схуднення.

Зараз ви читаєте новину «Почала бізнес із чотирма друзями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути