вівторок, 10 червня 2008 18:33

Квитки на вечірні потяги будуть дорожчі за денні

Із 1 червня залізничні квитки за проїзд по Україні подорожчали на 5%. 25-річна Олена Киселева приїжджала з Донецька у Київ до подруги.

— Грошей у дорогу завжди беру про запас. Але швидко їх потратила на подарунки й розваги. Купити квиток до Донецька вирішила у Києві, перед від"їздом. До столиці коштував 90 гривень, а назад уже брала за 95. А я ту пятьорку хотіла на воду й печиво у поїзді витратити. То мені в дорогу подруга купила харчі, — розказує Олена.

В Укрзалізниці кажуть, що проїзд дорожчає, бо перевезення збиткові. Обіцяють, що кошти витратять на покращення якості обслуговування пасажирів. Оновлять салони, реконструюватимуть вокзали та платформи.

Укрзалізниця планує запровадити систему, за якою вартість квитка залежатиме від часу поїздки. На ранкових та вечірніх потягах їздити буде дорожче, удень — дешевше. У будень  квитки коштуватимуть більше, ніж у вихідні та передсвяткові дні.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на вечірні потяги будуть дорожчі за денні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути