середа, 21 лютого 2007 16:18

Кумедна краватка коштує від 50 гривень

— Для чоловіків важливо, щоб їх привітали на 23 лютого, — розповідає Валерій Костенко, 35 років. — Мене торік дружина не привітала. Каже, я не служив і жодного відношення до цього дня не маю. Я дуже образився. Як 8 березня — так даруй мімози та цукерки, а як 23 лютого — обійдешся.

Продавці інтернет-магазинів та сувенірних лавок кажуть, що в трійку найпопулярніших подарунків цього року ввійшли — корковий капелюх для подорожей до екзотичних країн (170–230 грн), розкладний ніж (від 30 грн, ціна збільшується пропорційно кількості відкривачок, штопорів та ножів) та будильник-м"яч (160–170 грн).

— Чоловіки в душі залишаються хлопчиками — їм хочеться мати дорогі та гарні іграшки, — каже Леонід Орленко, 47 років, директор інтернет-магазину "Київський сюрприз". — У нас є, наприклад, МР3-плеєр із прикурювачем, як у машині (450 грн). Може чоловік і не палить. Але йому хотітиметься такий плеєр, бо він багатофункціональний — а це найцікавіше. Будильник-мяч — це годинник, який можна жбурнути з усієї сили об стіну. Він вимкнеться на 5 хилин і знову почне будити. Звичайний будильник так не запустиш, а хочеться!

За 20 грн можна купити справжню мрію будь-якого бешкетника — рогатку. Подарунковий набір "Відважний" підійде чоловікові з почуттям гумору. До комплекту входять камуфльований туалетний папір, водостійка торбинка до нього та свисток, щоб цим звуком відлякувати комарів, коли усамітнишся в кущах. Такий набір обійдеться в 109 грн. За 140 можна купити "набір пацифіста" — бейсбольна біта, якою теоретично можна перемогти Зло.

— Я своєму чоловікові купила корковий шолом для подорожей, — каже Надія Потапова, 47 років. — Розумію, що найекзотичніший для нас край — це наша дача, але він у душі мандрівник. Йому буде приємно копати картоплю в такому шоломі й мріяти про тропіки та пригоди.

Краватка — лідер продажів лютого. Зараз найчастіше дарують широкі краватки у велику смужку або інші оригінальні моделі.

— Розкуповують кумедні краватки, — розповідає Луіза Січ, 27 років, продавець київського магазину "Классика". — Купують яскраві з дитячими та казковими сюжетами. А також із вівцями та свинями, які кохаються. Такі краватки коштують 50–70 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Кумедна краватка коштує від 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути