Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 17:45

Кредиткою вигідно оплачувати рахунки

Свого сина Ірина Кагадій, 40 років, зі столичного масиву Микільська Борщагівка записала на підготовчі курси Національного авіаційного університету. Чотири місяці навчання коштують 1 тис. грн.

— Платити сказали через банк, — розповідає Ірина. — На території вузу є банківське відділення. Але там до каси стояла довжелезна черга — більш ніж півсотні людей. До закриття могла й не встигнути.

Дорогою додому зайшла до відділення "ПриватБанку" на просп. 50-річчя Жовтня. Поцікавилася, скільки установа бере за переказ. Два проценти, тобто у вашому випадку — 20 грн, пояснили Ірині. Та попрямувала до виходу.

— Як ви хочете платити — готівкою чи кредитною карткою? — покликала жінку касир. — Два проценти беремо лише при оплаті готівкою. Якщо ж розраховуватиметеся карткою нашого банку, обслужимо безплатно.

Кредитну картку "ПриватБанку" Ірині видали півтора року тому на роботі. Та скористатися нею вона не наважилася.

— Якщо повернете гроші менш як за 45 днів, проценти чи комісійні за кредитом вам не нараховуватимуть, — заспокоїла касирка. — Кредиткою вигідно розраховуватися в супермаркеті. Комісію теж не беруть. Та не забудьте повернути гроші вчасно.

Кредиткою Ірина розрахувалася у вересні, а на початку жовтня повернула 1 тис. грн у тому ж відділенні. Відсотків і комісій банк не нарахував.

Зараз ви читаєте новину «Кредиткою вигідно оплачувати рахунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути