Ексклюзиви
неділя, 04 березня 2007 16:12

Кишинський виграв подорож до Парижа

30-річний підприємець з Івано-Франківська Роман Кишинський став переможцем акції "Надра Банку" "Виграй подорож до Парижа зі Справжньою кредитною карткою". Серед клієнтів, які торік з 20 листопада по 3 грудня отримали кредитні картки, визначили 25 переможців — по одному з кожного регіону. Тепер ці люди протягом року мають право брати з картки кредит без відсотків. Між ними банк розіграв тижневу путівку на двох до Парижа.

— Мені зателефонували з регіонального представництва банку і повідомили про поїздку до столиці Франції. Я подумав, що хтось із знайомих мене розігрує, — згадує Роман. — Передзвонив у банк, там підтвердили, що я виграв подорож.

Чотири місяці тому в Романа та Галини Кишинських  народився син Олександр. Саме з цієї причини чоловік вирушить до Парижа сам. Дружині він пообіцяв привезти із Франції парфуми. Під час подорожі Роман зможе розраховуватися своєю кредиткою, яка має міжнародний статус.

Зараз ви читаєте новину «Кишинський виграв подорож до Парижа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути